23 Mart 2010

oh bee


bugün temizliğe kadın geldi..ev baştan aşagı silindi..halılar camlar kapılar..perdeler yıkandı asıldı..her yer mis oldu..bense yıkadıgım örtüleri serme ve dekorasyon işine giriştim..ceylinin odasını değiştirdik..mutfaga aldıgım tülü taktık.yıkamadan gelen halılarım serildi..salona koltukların üzerine aldıgım örtüleri serdim..çünkü koltuklarım cok kirlenmeye başlamıstım....kırmızı koltuklarıma uygun leopar desenli örtü almıstım onları serdim güzel oldu..ufak tefek değişiklikler güzel oluyor..heryer mis kokuyor..temizlik gibisi yok..artık gezebiliriz..taşınan ablama gidecegim birgün..haftasonuda ceylinin babaannesi ve dedesi geliyor.cumartesi ceylinin kuzeninin dogum günü var ona gidecegiz..hafta içi cıkıp hediye alacagım..daha dogrusu 2 kuzenininde aynı gün kutlanıcak..

bugün temizlikte de ceylinim sulara elini soktu yaladı..baby tv izledi biraz cok yaramazlık yapmadı..anneciğini hiç üzmedi..

güzel bir haber aldım gecen hafta paylaşmak isterim.tekrar hala oluyorum..ceyline arkadaş geliyor kuzenler cogalıyor..annemin 6. torunu geliyor..hayırlısı olsun..saglıkla dogsun..



havadisler böyle işte..

Buda ceylinin odası..




4 yorum:

Betül dedi ki...

tebrik ederim hala...

berfin dedi ki...

ogghh ne güzel valla mis gibi kokular.. o suya sokup yalamalar bizdede var. en son kolzete soktu elini allahtan yalamadan yakaladık:))) bebeğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Oh mis gibi desene,temizlik gibisi yok gerçekten.. güle güle kirlet evini :)
Tebrik ederim hala oluyorsun.Kalabalık aile olmak ne güzel.Biz iki kardeşiz bir tanecikte yeğenim var..Halacım dedimmi dünyalar benim oluyo..
Aferin Ceylin'e üzmemiş annesini..öp benim için :)

annesininoglusu dedi ki...

oh oh güle güle kirletin:))