20 Kasım 2009

gezdik geldik..

 
Posted by Picasa



biraz önce dışarıdan geldik..markete gittik..daha dogrusu gitmemiz almamız gerekenler vardı. hemen hızlıca hiçbiryere dokunmadan- temasa geçmeden geldik..ne olacak halimiz bilmem...
marketten kuzuma kitap aldım..okul öncesi eğitim için hazırlanmıs güzel bir kitap içerisinde hikayeler ve etkinlikler mevcut..beraber okuycaz bakalım umarım severiz..
bebeğim suan uyuyor..benimse gene ütüm var..ben ütüme gidiyorum..kuzumun bugün cektiğim resmini koyuyorum..hadi bana kolay gele...

5 yorum:

uğurlu gelecek dedi ki...

senin o kitabını, gülen güzel yüzünü ve o şirin şapkanı yesinler:))

kubra zeynep kara dedi ki...

ceyline bayılıyordum,canım meleğim benim.tipki ceyline benzer bir bebiş verdi Allahımda çok şükür bize:))
maşallah çok tatlı çokk

Kırmızı Peri dedi ki...

çok tatlısın sen Ceylincim :)

Kırmızı Peri dedi ki...

Merhaba Minecim , bu aralar Ceylin'i ne market ,ne alışveriş merkezi KAPALI HİÇBİR ORTAMA ve insanlar arasına götürme derim .Domuz gribi dışında diğer mikroplarda var ,bu aylar hastalık ayı..salgın kol geziyor.Ben markete götürdüm oradan gribi kaptık ve 3 hafta neler çektik bir ben bir ALLAH bilir.Bayramda insan içine de sokmanı tavsiye etmem bebeğini ..SEN BİLİRSİN !!tedbir almak zorundasın..bebekler çok zor iyileşiyor.
svgl

mine dedi ki...

ebrucum tavsiyelerin için cok sagol..mecbur olmadıkca dısarı cıkmamaya calısıyorum ama bazen gitmem gerekiyor..korumaya devam edecegım..sevgiler..