11 Kasım 2008

34.haftaya başlarken





bu hafta itibariyle 34.haftanın içindeyim..artık sona yaklasıyoruz..gecen hafta güzel geçti çalışmadım annemdeydim..annem karabükten döndü anneannem iyileşti eve cıktı çok şükürr.. geçen hafta içi eminönündeydim bayagı alısveriş yaptım nelermi aldım???ooo kızımın ihtiyaçları bitti saylır bebek arabamız halımız perdemiz ve birkaç ıvır zıvır kaldı bide odası düzenlenecek o kadar...
eminönünden kızıma 2 adet biberonundan tırnak makası yan yatma yastıgına kadar hertürlü ihtiyacını aldım..kendime süt sagma makinesi aldım kraftın..hem fiyat olarak uygun hemde elektrikli..tavsiye ederim güzel bir ürüne benziyor..şampuanı,bebek yağı pişik kremi,sabunu bide ıslak mendilini sebamedden aldım..gögüs pedi aldımkendime..ayrıca kapı süsleri hastaneye balon ve yapısacak diger süsleri aldım.kendime canta aldım bebegın kıyafetlerini koymaya..kendıme iççamaşırı emzirme sütyeni ve gecelik corap aldım..bu hafta cantamı hazırlayacagım..toplam 2 gecelik 1tanede pijama takımı aldım sabahlıklarıyla beraber..pembe ve krem rengi aldım..daha hatırımda olmayan bir cok seyı almaya çalıştım artık kalan eksıklıklerde fırsat buldukca alınacak..kızımın lambasınıda pazar günü astık pek yakıstı odaya..oda bitsin en kısa zamanda resimlerini cekıcem ..emiönü alısveriş için fiyat olarak cok avantajlı özellikle irem bebeyi tavsiye ederim.ayrıca eminönünde bebek şekerleri baktım..fakat kendım yapamıycam bebek sekerlerını cunku pek el işim iyi değil bide fiyat olarak cok cok avantajlı gelmedi bana sanki hazırla aralarında cok fiyat farkı yok gibi..ayrıca resimdeki yelekleri de kızımn anneannesi ve teyzesi örmüş sagolsunlar ben öremedim benim yerime ördüler..diğer teyzeside ankarada örüyor sagolsun..
şimdilik herşey güzel gidiyor diyete pek uydugum söylenemez..pazartesi randevum var ayaklarım zor gıdıyor gene kilo problemini dinlemek istemiyorum acıkcası..ama ne yapalım gidecegiz mecbur...

tombul halimle bir resmimi koyuyorum...yanımdakide tatlı ablacıgım...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

resimlerde hiç de öyle aşırı kilolu görünmüyorsunuz .tabi doğum yapınca belli oluyor ama boşver takama kafana zaten bebek olunca insan kendini bebeğine veriyor. verirsin kiloları.

Adsız dedi ki...

ayrıca fotoğraflarınıza baktım da babanızın göbeği sizin kini çoktan koyup geçmiş. boşver ssen kilolarını takma

Mısır Patlağı :) dedi ki...

ay canım senin bu halin benim normal halim neredeyse takma kafana azıcık kaldı bebişi bizde heyecanla bekliyoruz sevgiler.

gülücüklerim benim dedi ki...

Güle güle kullanın cicilerinizi, Allah tamamına erdirsin

Adsız dedi ki...

çok güzel güle güle kullansın ..

Bekir Mert & Metehan dedi ki...

Merhaba anne adayı bloğcu arkadaşlarımı gezerken size rastladım yazılarınızın bazılarını okudum. Kilo problemini çok fazla takıntı yapmayın bende aynı durumdaydım hiç diyet yapmadan verdim.
Bundan sonra takipçiniz olucam

sevgiler

mummy dedi ki...

Güle güle kullansın cicilerini kızın...Bu arada göğüs pompası için keşke acele etmeseydin ben de aldım ama hiç gerek olmadı:(İyi emen bir çocuk olunca sağıp da biberondan vermeye hiç gerek yok...Sağma işi öyle olay bişiy de değil zaten...İnşallah emer de ihtiyaç duymazsın..

Bi de bebek şekerlerini kendin yap bence..Çünkü hem çok farklı şeyler ortaya çıkar hem de kızına güzel bir anı olur..Evet fiyat olarak aynı oluyo ama anne emeği giriyo işin içine...Yapımı da çok zevkli oluyo:))

Nacizane fikirlerim tabi bunlar...

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

merhaba senden bir şey isteyeceğim kraftın süt sağma makinesini kullandığında fikrini yazarsan sevinirim fiyatı makul eğer sen beğenirsen bende alırım, sevgiler

aybike dedi ki...

Minecim merhabalar;
Ben görmeyeli karnın bi hayli büyümüş.Ayrıca da hamilelik sana çok yakışmış.Kiloları da dert etme hepsi gidiyor kalmıyor bişey.Ben 22 kilo aldım 21 gitti bile..
Çok şeker olmuşsun canım..
sevgilerr..

Gamzeli dedi ki...

hadi bakalım az kalmış, bir bebek eksik desene maşallah ikinizede :)