15 Şubat 2011

oğlum ömer furkanım..






canım oğlum ömer furkanım cuma günü saat 10.20 de 4.056 gr kilo 50 cm boyu ile hayatımıza merhaba dedi..bizi kendisine tatlılığına hayran bıraktı.cok şükür bir saglık problemi yok..pazar günü hastaneden cıktık..artık evimizdeyiz..alısmaya calısıyoruz birbirimize..annelik cok muhteşem bir duygu..tekrar tatmak ne güzel..cok özlemişim bebek kokusunu..oğlumu doya doya kokluyorum..tekrar bu duyguyu tattığım için allaha şükrediyorum..ceylinimse saskın..alışmaya calısıyor hırpalamak istiyor..kucagında sallamak memesini vermek istiyor..bebegin yatagına giriyor zıplıyor ,elini gözüne sokmak istiyor burnuna bip yapmak istiyor..arada dozu kacırıyor..bayagı zorlanıyoruz..su an ceyline evde babaannesi bakıyor bende ogluma bakıyorum..fırsat buldukca kızımla ilgilenmeye calısıyorum ..biraz böyle idare edicez sonrası allah kerim...


bu arada bu sezeryan beni cok sarstı..2 saatte narkozda ayılamadım..cok sancım oldu..günlerce kendime gelemedim..sanırım arası az diye oldu..günlerce sütüm gelmedi...şimdi şimdi biraz gelmekte..cok sarsıldım iki büklüm oldum...bugün daha iyiyim inşallah daha iyi olucam..


bu arada hastaneye blogdan 2 arkadasım gelip beni cok mutlu etti..ilk önce daha önceden tanıstıgım betülcüm
ve ilk defa görme fırsatı bulup cok sevdiğim eminecim geldi..ikiside oğluma ciciler getirmişler...buradan onlara cok teşekkür ediyorum...sizleri tanıdıgıma cok memnun oldum..

ayrıca güzel dileklerini yollayan herkese cok ama cok teşekkürler..allah herkesin gönlüne göre versin..evlatlarımızı allah başımızdan eksik etmesin..isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın..

böyle işte..9 aylık serüven taamamlandı..şimdi alt değiştirme,emzirme,gaz cıkarma dönemine girdik..ceylinimle ilgilenememekse beni cok üzmekte..biraz böyle olmak zorunda ..umarım beni büyüyünce anlar kızım..kardeşi büyüsün beraber oynayacaklar inşallah..

neyse böyle işte..kızım uyudu oglumuda birazdan kaldırıp besliycem..iyi geceler..

16 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Ah Mine çok tatlı oğluşun çoook. Kırkbirkere maşallah kuzuna.
Sağlıkla büyüsün inşallah.Şansı da bahtı da açık olsun tombik meleğin :)
Kokla benim için oğluşunu. Bende çok mutlu oldum seni gördüğüme ve tanıdığıma. Oğluşun büyüsün biraz, görüşücez inşallah yine.
Çok öptük :)

iPeK dedi ki...

Mine'cim maşallah çok tatlı bir oğlan :)Allah analı babalı büyüttürsün.Sonunda sen hayırlısıyla kurtuldun(hamilelik serüveninden)darısı benim başıma sevgiyle kal canım :)

Elifnur dedi ki...

Masallah Omer Furkan'a, o da ablasi gibi tombis yanakli dogmus galiba. En kisa zamanda ameliyat sonrasi sikintilarini atlatirsin insallah.

Ilk dedi ki...

Masallah yavruya! Gozunuz aydin. Lohusaligin misler gibi gecsin, yavrular birbirine cabucak alisiversin insallah :)

Adsız dedi ki...

minecim gelip gidip bakiyordum ben de.
cok sevindim sag salim kavustunuz.
masallah cok tatli bisi bu yaa,
sansli, saglikli ve mutlu omru olsun sizle birlikte.
op onu mis gibi kokusundan

Adsız dedi ki...

maşallah kuzuya..ALlah analı babalı büyütsün..Çok sevindim :)

Duru Ecrinin Annesi dedi ki...

ne kadar merak ediyordum bu postu görene kadar. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olur inşallah. Yumurcak çok tatlı maşallah. Sağlıklı uzun bir ömür diliyorum Ömer Furkana.

funkek dedi ki...

Minecim hayırlı uğurlu olsun, çok sağlıklı, çok şirin bir oğlun olmuş. İlk zamanlar bunlar daha çok yeni, herşeyi oturtursun yavaş yavaş. Ceylinde seni anlar sen merak etme. Şu an kendi sağlığına dikkat et.Onların sana ihtiyacı var çünkü. Sevgiler...

alev ertürk dedi ki...

minecim dediğim gibi bu postu sabırsızlıkla bekledim iyi olduğunuza çok ama çok sevindim tombiş oğluşunu kocaman öptüm canım benim :)) biraz sıkıntılı zamanlar sizin için ama geçer ceylin baldan tatlı kardeşine alışır :)) bu güzel anların tadını çıkarabilmeniz dileğiyle mutluluk sizin olsun :)) rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inş.

Hicran dedi ki...

maşallah çok tatlı ömer furkan allah ananlı babalı büyümesini nasip etsin canım gözün aydın..

Hicran dedi ki...

maşallah ömer furkana allah analı babalı büyümeyi nasip etsin kendi gibi bahtıda güzel olsun canım gözünüz aydın.

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Allah yavrularına sağlık versın ınsallah cnm benım.Kardeşi de aynı Ceylin sankı.Babaya benzeyecek bunlar :)
Rabbim herkesın gonlunden gecenı versın ınsallah Allah ayırmasın sağlıkla - huzurla ...

Deli Anne dedi ki...

Merhaba emine'nin blogunda ulaştım buraya.. Ve gözünz aydın demeye geldim. Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün ablası ile szlerle birlikte.. sevgiler.

hacer dedi ki...

çok güzel bu bebek maşallah...ayrıca sizide tebrik ederim bebeğinizi anne karnında iyi beslediğiniz için...hangi hastahanede doğum yaptınız peki?memnun kaldınız mı

mine dedi ki...

cok teşekkürler..bakırköy acıbademd hastanesinde dogum yaptım cok memnun kaldım kızımda aynı hastanede dogmustu zaten..tavsiye ederim..sevgiler..

Yasemin Aktuğ dedi ki...

Mine maşallah bi tosuncuk gelmiş. Çok ama çok tatlı. allah nazarlardan saklasın.