31 Ocak 2011

kavusmaya az kaldı...büyük gün 11.02.2011...

cumartesi günü doktorumuzun verdiği tarih..11.02.2011 ..sabah saat 9.00 da hastanede olunacak 10.00 da ameliyata girecegim..genel anestezi olacak epidural istemedim..son kontrol bu hafta cumartesi...ogluma kavusmama cok az kaldı..hayırlısıyla inşallah..
dogum ceylinin dogdugu hastanede olacak...bakırköy acıbadem hastanesi..


gene kaybolduk...gecen hafta degil ondan önceki haftasonu son kez adapazarına gidelim dedik..bebek olduktan sonra yaza kadar gidemeyebiliriz diye..arabamız arıza yapınca carsambaya kadar kaldık..persembeyse ankaradan dönen annemi ziyarete gittim hafta sonuna kadarda ordaydım..cumartesi eve döndüm..hazırlıklar devam ediyor...persembe temizlik var..halılar yıkandı serilmeyi bekliyor..bebek sekerlerimiz hazır..ayrıca bebek çikolatasıda alacagız hastaneye gelenlere dagıtmak için..hazırız yani...


buyrun resimler..

 
Posted by Picasa




ceylinimise kardeş kardeş deyip karnımı öpüyor..kardeşinin anakucagına yatıyor..bakalım karsılasınca ne yapacaklar...bu aralar konusmamız daha iyi..anne bu ne..cici baba nerde...aradıgı seyin adını söyleyip nerde diye eklemek gibi cümleler kurmaya başladı...acayip hareketli yerinde durmuyor..yapmadıgı yaramazlık yok..ne yaparsa yapsın miniğim benim bitanem..kızsamda canımın içi..

bu arada balıklarımızda bana özendi:-)))..yumurtladı..akvaryum yavru dolu..neyse benim 1 tane onların yaklasık 30-40 tane..:-)))

acayip agırlasmıs durumdayım...karnım bayagı büyüdü..ayaklarım şişmeye basladı..cok yorulunca belim ve kasıklarımda agrılar olusuyor...son günler işte zor geçiyor..varsın olsun anneliği tekrardan tatmak cok güzel bir duygu..o minicik kıyafetleri dolapta gördükce giydirmek için can atıyorum..

bizden havadisler böyle işte..saat gec oldu ..uykumda geldi..iyi geceler..

8 yorum:

iPeK dedi ki...

Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.İlerde bende senin şuan yaşadığın heyecanları yaşayacağım :)bu arada neden genel anestezi istedin? sağlıcakla kal...

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Hadi hayırlısı :) Çok az kalmış. Bende çok istiyorum ikinci bebiş ama bakmak zor geliyor.Şöyle 6 ay kadar büyütüp ondan sonra verseler elime ne iyi olacak :))))
Sağlıkla al oğluşunu kucağına, bellimi olur bir bakmışsın ziyaretine gelmişiz :)))

Unknown dedi ki...

Hayırlısı olsun .11.02.2011 de sağlıklı ve sorunsuz dünyaya gelir oğlun ,inşallah...Şimdiden geçmişler olsun , gözün aydın

İlknur dedi ki...

Prensesin yanina yakisikli bir prensin gelmesine cok az kalmis desene. Hayirlisiyla gelsin minik.

mine dedi ki...

ilknur,içimizdeki karnaval cok cok teşekkür ederim ederim..darısı tüm isteyenlerin basına

ecenin annesi ,seninde allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasip etsin..zaman cabucak geciyor inanki..epidural istemedim ameliyathande fobim var.bide edpidural pek saglıklı gelmiyor cevremde epidural olup sonradan sıkıntı ceken kişiler var..istemiyorum..sevgiler

eminecim eger 2. düşünüyorsan yap arkadasım..zor olacak tabiki ama kardeşlik cok güzel..ikisi birden biranda büyür gider..bakmıssın rahata ermişsin..ben kendim bakacagım..zorlanacagım ama herseye deger inanki..güzel haberlerini almak isterim..bu arada hastaneyede beklerim arkadasım..buyur gel..seni yakından görmek isterim..sevgiler..

alev ertürk dedi ki...

canım ,zaman ne kadar da çabuk geçti daha dün gibi sanki hamileliğini duyurduğun,daha dün gibi cinsiyetinin erkek olduğunu okuduğum post :)) rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini umarım çok mutlu olursunuz bu kocamanlaşan aileniz de :DD ben de çok isterdim bir bebek daha ama bakalım kısmet bel ki doktorlarım izin verir bir sürpriz yaparak gene :)))

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Adaşım benim, ikinci çocuğu da evinde huzurla büyütmeni nasip etsin Rabbim inşallah ... Zaman ne çabuk geçmiş yahu,dün gibi ilk öğrendiğimde sana yazdığım yorum sanki :)
Bebişin cicileri de çok güzeller, daha neler vardır göstermediğin kim bilir.En güzeli kısmet oldu sana, bir kız + bir erkek ! Doğumda aklına gelirsem, benim için de aynı duyguyu yaşamamı dua et :)

iPeK dedi ki...

Mine'cim valla genel anesteziyi seçmen iyi cesaret,ben edemezdim sanırım tam bayılma konusunda korkağım :) ben ilkini epidural olduğum için bana epidural rahat geliyor.çevremde de herkes memnun kaldı epiduralden,Hele normal hiç istemedim..sağlıkla kal canım.