15 Aralık 2010

kısa kısa..



miniğim öğle uykusundayken hemen özet geceyim istedim..cuma gecesinden anneanneye gittik ve cumartesi sabahı ceylini anneannesine bırakıp eşimle eminönüne yola cıktık..ilk duragımız havuzlu handı..havuzlu handa fiyatlar cok degişken ..bir yerde bişey ucuzken diğer bir magazada cok pahalı olabiliyor..en alt katta emzik,şampuan gögüs pedi gibi ıvır zıvırı alıp diğer dükkanlara koyulduk..1 tane hastane cıkısı aldık battaniyeli,2 tanede battaniye aldık kıslık.ceylinde avent emzik almıstım bu sefer nuk aldım deneyecegim..avent ve chicco biberon aldım..3 biberonumuz 3 emziğimiz oldu..bide cok istediğim kulaktan ateş ölçer aldım..artık ateş ölçmek daha kolay olacak hemde uygun bir fiyata irem bebeden..lansinoh göğüs pedi ve kremi aldım..normalde fiyatları bayagı yüksek ama eminönünde gercektende uygun..üzerinde 40tl fiyat etiketi olan ürünü 25 tl ye aldım..kendimede pijama takımı aldım mavi renkte..alınacakların cogunu aldık zaten ceylindende kullanacakları var..alısverişin bayagı bir bölümü bitti ıvır zıvır birkac parca kaldı onlarıda zamanla alıcam..

oglusun kıyafetleri yıkandı ütülendi ceylinin dolabında yerini aldı...biraz sıkışık oldu ama olsun biraz idare edecekler artık..

kuru kahvecilerin ordaki bebek sekerlerimiz kaldı onlarıda ocak ayı gibi halledicez..ayrıca ceylinin dogumgünü için balon süs ve hediyelikler aldık...hediyelikleri gecen gece hazırladım dogumgününe gelenlere vermek için..dünde pasta siparişimiz verildi.bugünde evde temizliğimiz oluyor..cam,kapı silinip perdeler yıkanıyor..biz doğumgününe hazırız..cuma günü yapılacak tatlıları yapacagım cumartesi de börek saracagım..babaannemiz,anneannemiz ve teyzemizde birkaç çeşit getirecek..

havadisler böyle...cumartesi büyük gün..sabırsızlıkla bekliyoruz...sevgiler...

2 yorum:

Duru Ecrinin Annesi dedi ki...

Eee artık tecrübeli anne oldunuz. Eksikler bir solukta alınmıştır herhalde. Ben Doğumumda internetten ihtiyaç listelerininden yardım alıyordum. Buarada Cuma günü Duru'nun da doğumgünü. Ceylinin Doğumgününü şimdiden kutluyoruz. Mutlu sağlıklı huzurlu günlerle dolu uzun bir ömür diliyoruz.

mine dedi ki...

sorma tecrübeli olduk ikincide ....bende durunun doğumgününü şimdiden kutlarım..saglıklı uzun ömürler dilerim..sevgiler..