21 Aralık 2010

doktor kontrolü..

bugün doktor kontrolü için bakırköydeydik..hemen nst ye aldılar.biraz erken değilmi dedim..30. haftadan sonra alıyoruz dedi hemşire..sonra doktoruma göründüm..2 kilo almısım..bebegin gelişimi iyi vaktinde..şubat başı gibi dogum..bol bol balık,boza,ıhlamur ,sebze meyve tavsiyesinde bulundu..ayrıca tuzu kes ve topuklu giyme diyede uyardı:-)ceylinimse uslu uslu babasının kucagında kardeşini izledi..oglumu renkli ultrasonda gördük..minik burun:-))))kucagıma alacagım günü bekliyorum oglumu...bu hafta istanbulda degilim..havalar güzelken ceylinle adapazarına gidelim dedik..temiz hava alalım..taze sebze meyve yiyelim dedik..gelince görüşmek üzere...sevgiler bizden...

5 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Canım, sağlıkla al inşallah kucağına.Dibimize kadar gelmişsiniz Mine, bir daha geldiğinizde bizede uğrasanıza, misafirimiz olun küçük hanımla :)

emine dedi ki...

bende erkek yegenimi kucagıma almak için sabırsızlanıyorum allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin kardeşim.
adapazarına güle güle git gel canım gelince beklerim

mine dedi ki...

eminecim evet yakınınıza geldik fakat eşimin işi dolayısıyla hemen döndük..bende misafirin olmayı seninle yüzyüze tanısmayı tatlı tugrayı görmeyi cok isterim..bi bulusma ayarlamalı ben dogurmadan ..

canım ablam gelince görüşürüz inşallah..hemen gelicem sana..umarım annemde gelmiş olur..yılbası için ne yapalım bi konusalım okk

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Valla top sende o zaman :)
Beklerim mutlaka.Sende hamilesin zor olabilir ama Tuğra'nın kusma problemi olduğu için seyehatlerimiz sorun oluyor. Babamızın da iş yoğunluğundan bizi bırakma sansı olmayabilir, taksiye binme şansımız yok bizim, kustuğu için. O yüzden bize bekliyoruz mutlaka.Evimiz merkezi ve çok yakın bir yerde. Gelmek istediğin zaman bana yazman yeterli canım.
Öpüyoruz sizi :)

iPeK dedi ki...

Mutlu yıllar :)