13 Temmuz 2010

miniklerden haber var.....

hangi minikten başlasam???

tabiki önce ceylinimden..bebeğim cok büyüdü cok da tatlı oldu..
konusmamızda bayagı iyi...çöp,aç,ugur böcegi,bebek,miyav,yağmur cogu kelimeyi tekrarlamaya basladı..
gecen istanbulda yagmurun oldugu sabah kahvaltı yaparken mamur mamur dedi..
bugunse yerde buldugu seye çöp dedi actıdolabı ve cöp kutusuna atıp mutfak dolabını kapattı.
hergün yeni bir hareket ve olaya şahit oluyorum..bebeğim büyüyor ..
ceylin kuzu diyorum meee,kedi diyorum miyav diyor...okudugumuz kitaplardan ögreniyor gercektende kitabın cok faydası var..tam kitap manyagı..buda cok hozuma gidiyor dogrusu..
hafta sonu kadıköy kızıltopraga gittik eşimin motoruna bir parca aldık...karsının havası bambaska sanki..sanki istanbul degil...hosuma gitti..
sonra hemen gene bizim yakaya gecip sahilden etiler-levent-ortaköy sarıyer kilyosa kadar gittik..deniz havası aldık mis gibi ..ortaköyde kumpir ve waffle yedik müthişti tadı damagımda kaldı..ceylinse arabada kudurdu zor zaptettim..
fazla deniz havası almısız aksam bayıldık kaldık..

gelelim diğer miniğime..cokkk minik daha..miniğim tam 9 haftalık...bugun doktordaydık..kalp atısını dinledik..yeniden minik bir kalp atıyor içimde...cokkk güzel duygu su annelik be...allah herkese nasip etsin......bugün tahlil yapıldı kan ve idrar umarım bişey cıkmaz diyorum..kilo alımına dikkat etmem lazım..daha eski kiloma dönememiştim..bebegin suyu simdilik iyi..ceylinin suyu hep azdı..dogumsa subat bası olacakmıs..bakalım...

ceylinim muayene sırasında arabasında uyuyordu..tam cıktık uyandı..hemsıre ablaları anne karnında bizi tanıdıkları ıcın cok ilgilendiler..ceylini gezdirdiler balon verdiler..ceylinin dogdugu hastanede yine doğacak miniğim..çünkü hastanemden cok memnun kaldım..umarım yine memnun kalırım...

neyse artık 2 miniktende haberlerle burada olacagım..

iyi geceler...

2 yorum:

Elifnur dedi ki...

Haberlerini merakla bekliyorum. Ben de bitirebilsem doktorayi hemen bir tane daha istiyorum, insallah Allah kismet eder.

Makeupbyfun dedi ki...

Çook sevindim herşeyin yolunda olmasına ceylin çok şanslı bence süper!