12 Mart 2010

bugün...

ceylin bugün gene formundaydı..ben mutfakta ıspanakları yıkıyordum ..ceylinse odasına dogru yürüdü..bense yıkamaya devam...aradan biraz zaman gecti baktım ses yok dedim bu kız ne yapıyor...gittiğimdeyse lavaboya girmiş tuvalet fırcasıyla oynuyor..nevrim döndü..nasıl yanına uçtum kaptım bilmiyorum..ah yaramaz kızım ah...

dünse aşkı memnuyu izliyoruz eşimle ceylinse dolanıyor..arada oyuncak oynuyor..alısveriş arabası var minik arada onu gezdiriryor odadan odaya..biz izlerken koydu bebegi içine başladı gezdirmeye ..mutfaga götürdü..sonra ne yapsa iyi..ayakkabılıktan ayakkabıları alıp içine atmış onlarıda gezdirecek...bizim kız böyle işte ..

dün ceyline kurabiye yaptım..arada eline veriyorum..cok seviyor..kurabiyemin içine kuru üzüm ,ceviz ,portakal suyu, damla çikolata koydum..güzel oldu bende cayın yanına bir tane yiyiyorum..iyi gidiyor çayla..
ceylinim adapazarındayken fıstık yemeye alıştı..dedesiyle fıstık yediler hergece..kırılmıs cevizde veriyorum eline severek yiyor..ceylinime 6 aylıkken başladım ceviz yedirmeye hala severek yiyor.. hamileyken bende cok yemiştim...anasının kızı..

ceylinin suan agzında 10 tane dişi var..2 tanesininde yarısı cıktı..toplam 12 yani..not düşeyim istedim..unutulmasın..

sevgiler...iyi geceler..

2 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Canım benim yaa..Büyüdükçe hem daha bir akıllanıp güzelleşiyorlar hemde çok yaramazlaşıyorlar değilmi Minecim..
Akla gelmiycek ne yaramazlık varsa bulup üretiyorlar.Ayakkabı gezdirmesi güzelmiş :))
Güzel yavruyu benim için gıdısından öp..

Tarkanın Annesi dedi ki...

Aman maşallah.. MErak etme tuvalet fırçası ayakkabılar bilumum çekmeceler hepsi konuşunda hiçbir farkımız yok devam yani aynıları bizde de şiddetle ve fazlasıyla var artık bazen bazı şeylere yapma hayır demiyorum çünkü farkettim ki yapma dedikçe o şeyi daha çok yapıyor ilgilenmeyince bir müddet sonra vazgeçiyor.