6 Şubat 2010

nerede kalmıstık.??

uzun zaman oldu yazmayalı..cok şey birikti..ilk adımlarını atan ceylinim kosusturmaya başladı evin içinde bir yandan öbür yana..neler yaptık??aslında evimizde değildik..1 hafta oldu döneli..fırsat olmadı yazmaya işten güçten..şimdi kuzucuk uyuyor tam fırsatı yazmanın..cünkü uyanıkken mümkün değil..

nerede kalmıştık...
16 ocakta eşimle doğumgünümüzü kutladık...önce yemeğe gittik..cok sevdiğim bir et lokantasına...orada yenen herseyin ayrı bir tadı var..neyse orada yemeğimizi bir güzel yiyip eve geldik..sevgilim bana gül almıs..cok severim gülleri.....5 tane gül...peki neden 5 dedim..5 cocuk istermiş sevdiğim benden ondanmış:-)))) hediye olarakta cep telefonu almıs..çift hatlı..buradan tekrar teşekkür ediyorum aşkıma..seni seviyorum..

17 ocak pazar günüyse forum istanbul bayrampaşaya gittik..turkazooyu gezdik..müthiş bir yer..mutlaka gidilmeli..ceylinim koca koca akvaryumlardaki balıklara baktı durdu..cok büyülendim bende...köpek balıkları yanımızdan geçti..ürktüm deoğrusu..görülmesi gereken bir yer bence..şiddetle tavsiye edilir..

turkazoo dönüşüyse yagmur vardı..arabamızla giderken biranda arabamız kaydı bariyerlere carptık..önü dagıldı arabanın..kucagımda uyuyan kuzum sarsıntıdan uyandı...bizde bişey yok cok şükür..verilmiş sadakamız varmış.evimize döndük hemen..sonrada akşama apar topar hazırlanıp adapazarına gittik..arabamız adapazarında tamir edildi..eşim ist geri döndü..bizse 1 hafta kaldık..genelde evdeydik..adapazarınada kar yağdı.karı izledik..dönmemize yakın ceylin hastalandı..ist döndük.. sonrada 1 gün evimizde kalıp, ankaradan gelen ablam ve anneme gittik..1 haftada ikitellide kaldık..ceylinse kötü oldu orada doktora götürdüm..bogazları şişmiş.ilk defa antibiyotik kullandı miniğim ..cok şükür iyileşti hemen..ama süzüldü miniğim..minnacık kaldı sanki..

ceylinim kuzenlerini bol bol ısırdı..önce zeynebi yüzünden sonra nehiri kolundan..hee irem eceye de daldı tabiki..zor kurtardık kuzuyu..sonrada kacırdık durduk ceylinden..zeynep ablasıyla kah oynadı kah kavga etti.böylece 1 hafta gecti işte..annem ve ablam ankaraya döndü bizde evimize döndük..geldiğimizde birsürü camasır birikmişti.onları yıkayıp ütülemekle gecti zaman..

ceylinim cok büyüdü cok..her seyi anlıyor.sacını burnunu gösteriyor..yavaş yavaş ögreniyor herseyi..çiş diyor arada bilerek söylediğini sanmıyorum..cici diyor herseye..cici cici seviyor...oyuncaklarla pek oynamıyor..en büyük favorisi dolap dagıtmak..yatak odamı kendi odasını ve mutfagı altına üstüne getiriyor..herseyi salona tasıyor..bir görseniz..büyüyor işte 13 aylık oldu bile..zaman geciyor..

bu arada gecen hafta ceylini stüdyoya götürdüm ..1 yaş resimlerini cektirdim..albüm yaptırıyorum.içinde 10 tane resim olacak..1 tanede büyütücek fotografcı..güzel olmus resimler..sectim 10 tane..kuzum manken gibi poz vermiş..

bense yeni bir kitaba basladım..adı cocuklara söz gecirme sanatı..cok akıcı bir kitap.bakalım bizim kıza söz gecirebilecekmiyiz..
arada sıkılınca da amigurumi yapıyorum.acemiyim daha..zaten öylesine yapıyorum.stres atıyorum işte..kuzuma oyuncak oluyor..

haberler havadisler bunlar işte.kaybolmustum ama cıktım işte ortaya..artık buralardayım..sevgiler benden..


 
Posted by Picasa




 
Posted by Picasa

2 yorum:

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Bizde eşimle günlerdir Turkuazoo'yu sayıklıyoruz.Okullar tatil olduğu için çok kalabalık bilgisi geldi,erteledik.En kısa zamanda gidicez inşallah..
Minecim,geçmiş olsun bu arada..

fazi dedi ki...

kaza için geçmiş olsun . en korktuğum şey aman dikkat.ama adı üstünde kaza işte :( ceylin çok büyümüş gerçekten :) izlemesi ayrı keyifli :)