5 Aralık 2009

iyiyim..




sonunda düzeldim..sadece öksürüğüm kaldı..oda beni bırakacak gibi değil..ben hayatımın hiçbir devresinde bu kadar halsiz ve iştahsız olmamıstım...en sevdiğim yumurtayı bile yiyemedim... düşünün yani..halsizlikten ne kızımla ne ömerle nede evle...hiçbirşeyle ilgilenemedim..ev aldı başını yürüdü...neyseki kendime geldim.ben nasıl bu kadar üşüttüm bilmiyorum..zaten adapazarında hastalandım...arifeden önce adapazarında gittik kızımla pazartesi gecesi..bayramın 1.gününe kadar ordaydık.çarşamba günü dısarı cıktık sanırım orada üşüttüm..cünkü cok dikkat ediyor gripli kişilerden uzak duruyorudum....neyseki olacagı varmıs..grip değildim ama cok kötyüdüm..allah kimseyi hasta etmesin inşallah..domuz denen girpte bizden uzak dursun..
bebeğimden haber vereyim biraz..yaramaz oldu...şımarık..cıglık cıglıga aglayan..istediğini yaptıran..uyumakta direnen..yatagında yatmayan..yanımızda yatmak isteyen..dedesinin aldıgı yürüteçle evde terör estiren.(.tabi fazla binmek yok 15 dakika falan ).daha ne yazıyım ki...cok yaramaz...erkek cocuk gibi..bunlar daha aklıma gelenler..
yememiz iyi..hergün portakal suyu mandalina suyu içip bağısıklık sistemimizi güçlendiriyoruz..kereviz ve brokoli seviyoruz..yine yatarken akşam tahılımızı yiyiyoruz..ıhlamuru cok seviyoruz...böyle işte...
el çırpıyoruz..topu at diyorum ama atmıyoruz elimizde tutuyoruz.al ve ver kavramını iyi biliyor..al deyince alıp ver deyince veriyor ama bazen ver deyince veriyor gibi yapıp beni kandırıyor kuzucum..canım kızım..tadındanda yenmiyor işte...gülüşü dünyalara bedel...
uyku düzenimiz cok güzeldi..su aralar berbat...
yasgünümze az kaldı..kendi capımızda yapıcaz bişeyler..notlarımı alıyorum..planlarımı yapıyorum..
bizden haberler böyle işte...
resimde koyalım ..
iyi geceler..

3 yorum:

Tarkanın Annesi dedi ki...

İyi olmana sevindim ceyline de kocaman öpücükler. 1 yaşına az kaldı ne hızlı geçiyor zaman dimi.bizimkiyle aralrında 1 gün var ablamız bi kutlasın bakalım ardından bizde kutlıycağız yaşımızı.

Adsız dedi ki...

canım kardeşim ceylinimizin doğum gününü şimdiden kutluyorum

Adsız dedi ki...

canım kardeşim ceylinimizin doğum gününü şimdiden kutluyorum