9 Eylül 2009

moralim sıfır..

acayip canım sıkkın..ceylin bugün sürekli agladı agladı durdu..kafasını 2 kere parkeye carptı..düştü..agladı..cok canım sıkıldı o agladıkca..kendimi cok caresiz hissettim..ne yapsam olmadı..bugün dogru düzgün bişeyde yemedi..gündüz 1 kere uyudu..özellikle uyutmuyorum gece erken yatsın diye ama uyuması onikileri buluyor..önceden yatagına koyunca uyurdu şimdi hemen yatakta ayaga kalkmak istiyor ..uyumamak için direniyor..elimde sallıyorum ayakta yokk uyumuyor..sonrada sızıp kalıyor..off caresizim..annelik ne kadar da zormuş..

11 yorum:

Miyozu dedi ki...

geçmişler olsun,üzüldüm bende şimdi:((

fazi dedi ki...

bu günlerde takip ettiğim bloglarda aynı sorun var sanırım.benim kızımda uyku konusunda rotayı şaşıranlardan:) en son ben de bununla ilgili yazdım:) gececek umarım :)

Ozguranne dedi ki...

Merhaba, blog bebeklerine bir haller oldu. Ya havadan, ya dişten... Merak etme, geçecek diyelim, duygularını birebir paylaşıyoruz. Aynı durumdayız. Allah yardımcımız olsun........

İlkay Baskan dedi ki...

bu blog bebeleri toptan sapitti :) Doruk dahil :)

canım uzulme nolur, cok zor annelik evet ama gececek duzelecek.

Bu arada erken uyusun diye gunduz uyutmamak dogru degilmis, daha cok uykusuzluga yok aciyormus,bi yerde okumsutum.

sevgiler.

EHA dedi ki...

zor ama dünyadaki her ünvandan daha güzel anne olmak,değiyor yanii,ceylin'in dişleri çıkıyodur annesi olur bu zamanda düzensiz uykular,ağlamalar.sen içini ferah tut çok şeker bir annesin.biraz daha büyüsünde sen o zaman gör anneligin keyfini :))

a.y. dedi ki...

Merhaba. Gündüz uykularını kesmek doğru değil bebeğin daha fazla yorulmasına ve gece uyuyamasına neden oluyormuş. Mevsim döngüsü mü, diş mi, terkedilme kaygısı mı hepimizin bebeğinde uyku problemi var bu ara.

a.y. dedi ki...

Merhaba. Gündüz uykularını kesmek doğru değil bebeğin daha fazla yorulmasına ve gece uyuyamasına neden oluyormuş. Mevsim döngüsü mü, diş mi, terkedilme kaygısı mı hepimizin bebeğinde uyku problemi var bu ara.

K.T dedi ki...

Akşam uyusun diye uyku düzenini değiştirme. Gündüz uykusu uyuyursa gece uykusu daha huzurlu oluyor. Sadece saatlerini düzenlemek için kaydırmalar yap.
Bu belirtiler diş gibi gözüküyor. Aynı Kuzey Tan da bu şekildeydi.

Gamzeli dedi ki...

Bence gündüzleri uyutman gerekiyor, uykusunu alamadığı içindir bu eziyeti, haniderler ya uykusu başına vurdu diye, bence birde öyle dene...

Bu arada belki yine diş çıkaracaktır yemek yememeside ondandır...

Hakikaten çok zor annelik...

Mystic dedi ki...

Merhaba,
Önce moral sonra taktik değişikliği :)
Gündüz uykularına devam; kesmeden. Ama bir defada en çok 2 saat. 2 saati geçtiğinde, işte o zaman, geceden çalıyoruz.
Kızım da çok huzursuz bu aralar. Gece de bir kaç defa uykusu bölünüyor. Hadi ha gayret hepimize :)
Sevgiler.

Emine dedi ki...

Allah bağışlasın maşallah ceylin çok tatlı bir bebek.benim kızım kocaman oldu yaklaşık 2 haftadır uyku sorunu bizdede var ama sabır yapacak birşey yok sanırım.lütfen üzülmeyin bebek iste ne kadar dikkat etsekte ufak aksilikler oluyor.kızımla sizi öpüyoruz...