5 Haziran 2009

ben bu kızı yerim...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

yok böle bir tatlılık. aman Allah'ımm, 40 bin kere maş.
Bu tatlılığı, bu şirinliği anlatmaya kelimeler yetmezzzz. benim bebgim yok henuz ama bu videodan sonraa kesinlikle çocuk yapmaya karar werdimm. çokkkkkkkkkkk şirinnnn Allah gülümsemeyi hiç eksik etmesinnn
kocamnnnnnnnn öptümmmmm ceylinnn yağmuruuu

Tuğçe dedi ki...

Ooy oy yerim seni yeriim...
Maaşalaah sana canım bitanem!
Hep gül hep :)

eviminnuru dedi ki...

maallah ne güzel gülmüş öyle!

kubra zeynep kara dedi ki...

maşallah bende yerim yerimm.
canım benimm

tarkanın annişi dedi ki...

Maşallah Ceylin'e. Ya bişey diycem Tarkan'la Ceylin aynı aydalar hatta yazmıştın aralarında 1 gün var ama maşallah sizin ufaklıkta 2 diş çıkmış bile.Bizimki tembel biraz varsa yoksa küçük balık gibi eli kolu kulaç atmada.Bir tek onu beceriyor bak.Maşallah benim tatlı Ceylin'ime.Ah şu video olayını da sorayım ya bende mi bi sorun var anlayamadım geçen bende videosunu ekleyeyim dedim bekle babam bekle 1,5 saat geçmiştir eminim işlem hala devam ediyordu bende sıkıldım kapattım hakkaten sizde de bu kadar uzun sürüyormu yoksa bişey mi var cevap yazarsan sevinirim.

mine dedi ki...

merhabalar tatlı tarkanın anesi..evet aralarında 1 gün var bizim kız 1 gün büyük tarkandan..dişi evet erken cıktı babasınında erken cıkmıs ırsiymiş..video olayınıda ekle diyorum bayagı bekyorum ama 15 dakika falan sürüyor harelde sen de bır problem var yada video çok mu uzun ?sevgiler

Sen Gelince dedi ki...

O kahkahalar süper ama beni bitiren başka bir şey daha var. Çok işini biliyor bu Ceylin kız. Arada kameraya bakmayı da ihmal etmiyor hani:)

Sen Gelince dedi ki...

O kahkahalar süper ama beni bitiren başka bir şey daha var. Çok işini biliyor bu Ceylin kız. Arada kameraya bakmayı da ihmal etmiyor hani:)