26 Ocak 2009

ceylin yağmur büyüyor...



hergün bloğumu güncelleyeceğim bugün diyorum fakat haftalardır fırsat bulamıyorum ki..ceylin yağmurla ilgilenerek ve ev işleriyle geçiyor günlerim..nasıl akşam oluyor bilmiyorum günler öyle hızlı geçiyorki..
.
canım kızım ceylinim büyüyor..yarın kırkımız cıkıyor..kızımla günlerimiz cok güzel geciyor bide gazımız olmasa..gaz yapacak hiçbirşey yemiyorum fakat yindede gazı önleyemiyorum..mecbur gazı olunca ilaç veriyorum..ilaç biraz olsun rahatlatıyor kızımı..gündüzleri daha cok uyanık kalıyor artık ve ilgi bekliyor küçük meleğim..
altın açıncada öyle hoşuna gidiyorki hiç kapatayım istemiyor.geceleri gene geç yatıyoruz..ve egerki uyukusu gelipte uyuyamayınca yaygarayı basıyor hiçbirşey istemiyor ne yalancı meme nede gercek meme:-))uyutasıya kadar bayagı zorlanıyorum.bide bizim kızı uyutuyorum ama yatagına koyunca uyanıyor sanki biryerlerde düğmesi varda yanımda ayrılınca basılıyor düğmeye:-)))

her sabah babamız gidince ceylinimi alıyorum yatagıma beraber uyuyoruz..kızım insanla uyumasını cok ama cok seviyor..bu sabah uyurken yanagımı koydum yanagına oyle uyumuşuz kızımla..benimle ve babasıyla uyumayı cok sevıyor kuzucum...

gecen hafta sonu ilk defa dısarı cıktık kızım ben ve ömerle..migrosa gittik d&r mağazına girdik.okumak için tracy hogg un bebek bakımında mucize çözümler kitabını aldım bakalım okumaya başlayacagım mucize olabilecek mi???

evet günlerimiz geçiyor işte böyle kızımla beraber.canım kızım seni cok seviyorum uyurken öyle masumsun ki...mis kızım benim...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

maşallah ceylincik kocaman olmuş.ALlah nazarlardan korusun.Güle güle büyüsün inşallah...mis kokulu bebişi biz de öpüyoruz :)

aybike dedi ki...

Canım maşallah kuzuya ne kadar da tatlı olmuş.Dediğin kadar var çok büyümüş.Rabbim nazarlardan korusun.Gaz sorunuz da en kısa zamanda geçer inşallah canım.
Eee annesi böyle giderse kokuna iyice alışacak 3 kişi yatacaksınız:))
bebişlerimizle uyumak hakikaten çok güzel ama alışınca da hep anneyle yatmak istiyorlar:)

maşallah çok tatlı çok seviyorum bu kızı.Çok özledim ben yaa..

sevgiler..

meleklerim ve ben dedi ki...

Maşallah abla olmuş artık prenses kırkı çıkınca biraz daha rahatlar gaz sorunu inşallah.Bebeklerde bu gaz sorunu olmasa her şey ne kadar güzel olacak.Ben küçük kızımda 9 ay çektim,çok huysuz oluyorlar....
Sevgilerimle...

GAMZELİ ANNE dedi ki...

benimde minik bi kızım var senin kızın ablası neredeyse 10 aylık oda bizle yatmayı seviyor hoş bende baba işe biz ana kız koyu koyuna bide sıcacık meleğim...maşallah ömürlü olsun kızın

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

al al oku valla. mucize olmasa da işe yarar bilgiler bulursun. gaz için yapacak pek bişey yok 4.ayı beklemekten başka
kolay gelsin