2 Aralık 2008

37.haftadayız...

bu hafta itibariyle 37. haftaya başlamış bulunmaktayım...2 gündür işteydim...artık bir daha gidemem sanırım arada sıkılınca vakit gecırıyorum işte...tabi herkes dükkanda doguracaksın desede.geçen hafta cumartesi günü kızımın birtakım ihtiyaçlarını giderdik fazla bişeyimiz kalmadı..kızmızı yanımızda yatırmamız için beşik bakıyorduk aslında amacım minik sepetlerden almaktı fakat cok kısa süre yatılıyormus sonra bebek yatamıyormus elını kolunu saga sola carpıp uyanıyormus pek mantıklı bişey olmadıgına kanaat getirdikten sonra park beşik almaya karar verdik..2 yasına kadar yatılabılen katlanabılen ve sonra oyun parkı olabılen süper bir beşik aldık üzerinde oyuncakları ve sesli titreşimle güzel bir beşik...bakırköyde yeni acılan kiraz bebeden aldık fiyatlar bayagı uygun eminönünden uygun geldi bana ...ayrıca cok ceşitli ve eğitici oyuncaklar var playskool un ve fisher price ın..cok ucuz degıl oyuncaklar ama yinede almaya değer cünkü bayagı egitici biz henüz bu tarz bir oyuncak almadık gecen gittiğimizde basit bir cıngırak aldık o kadar... funnababy nin ürünlerini satan bir magazadan kirli camasırlarını koymaya askı gibi bişey aldık..yatagına takılıyor hos bişey ...oyuncaklarını koymaya sepet aldık ...odasına kilim aldık fakat küçük geldi değiştiricez bu hafta...bide odamıza hava nemlendirici aldık hemde cokk ucuza alacak olanlara adresi vereyimm neden derseniz anlatayım..chicco nun hava nemlendiricisini 60 ytlk aldık ve kendi magazasında falan 100 ytl satılıyor ki eminönünde irem bebede bile 90 ytl demişlerdi biz 60 ytl ye aldık .bakırköyde gür pasajının altında satılıyor ..soguk nemlendırmeyı almanızı tavsiye ediyorum çünkü sıcak olan sıcak üflüyor ve el bile yakıyor..biz bebek gelmeden başladık kullanmaya tavsiye ederim bence olması gerekiyor ..eksiklerimiz bitmedi daha perdemiz takılmadı henüz bebek arabamızı da almadık alacagız inşallah bebek dogmadan artık...haliye hepsi biranda olmuyor isyanlarda bütçe:-9elimizden geleni yapmaya calısıyoruz kızımıza yaptıkda sayılır yani...en önemli eksiklerini alıcaz diğerleri de artık dogunca alınır cunku bitmiyor ki eksik...

bebek şekerleriyle ilgili soru soran blog arkadaşlarımın sorularını hemen cevaplıyım..bebek şekerlerini aslında kendim mi yapsam diye düşünüyordum fakat eminönüne magazaya gittiğimde fiyat farkı cok olmayacagını ögrenınce vazgeçtim kendim yapmaktan..gittiğim magaza eminönünde kuru kahvecinin ara sokagında can süs adında bir magaza..zaten ordakı en güzel magaza bence cok çeşit var çünkü ..şekerlerde 1 ytl gibi başlıyor fiyatı cıkıyor tabi yapmak istersenizde hertürlü malzemeyi veriyorlar şekerine kadar yani...ben toplam 50 tane yaptırdım çünkü bana yeter mevlütede ayrıca yaptırıcam zaten..yani şöyle söyliyim 75 ytl şekerlerim tuttu 25 ytlde sepetim tuttu yani 100 ytlye mal oldu herşey...uygun oldu bence..işimi gördüm acıkcası ..bakırköyde fiyat sordugumda 50 tanesi ve sepetiyle 150ytl fiyat cıkardılar bayagı uyguna yaptırdım yani..

carsamba günü annem geliyor mutlaka annemi görmem lazım hafta sonuna kadar annemde kalabilirim..çünkü çok özledim annemi.biraz yanında olmam lazım...şimdilik haberler benden bu kadar...tekrar görüşmek üzere...

7 yorum:

meleklerim ve ben dedi ki...

Hayırlı olsun cicileriniz.Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
Öptüüüüm.

Adsız dedi ki...

Gerçekten sizin için vakit çok az kaldı, okurken ben bile heyecanlandım. Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum, darısı başımıza :)
Bebek şekerlerini soran bendim :) O kadar fark yoksa hazır almak mantıklıymış gerçekten. Adres için teşekkürler.
Bir de biz de şuandaki evimizin nispeten küçük olmasından, çok buyuk ihtimalle de oglum dogduktan sonra 3-4 ay içinde geniş bir eve taşınma ihtimalimiz olduğundan tam bir nasıl yatak? beşik mi? karyola mi? açmazının içindeyiz.
Önceleri bizi 3-4 ay idare edecek bir beşik yeter diye düşünüyordum ama fiyatlar pahalı, 0 yaşındaki bir bebek içinde karyola / oda takımı filan almayı düşünmüyorum. Sanırım biz de park yatak alacağız.
Paylaşımlar için teşekkürler, sevgiler.

Nesrin DERİNKUYU dedi ki...

merhaba, çok şeker bir sayfa :)hele bebişe bayıldım :)

meleklerim ve ben dedi ki...

Canım,bayramını en içten dileklerimle kutlar,mutlulukların bir ömür boyu peşini bırakmamasını dilerim.
Sevgilerimle....

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

İyi bayramlar:)Yerim ben o bebişi:))

siyap dedi ki...

merhabalar...
doğum çok yaklaşmış.hayırlısıyla,sağlıkla,mutlulukla bebişini kucağına alırsın inşallah!
bebişin şekerleri ve sepeti çok güzel,bayıldım...
anneannenin de mekanı cennet olur inşallah!

sevgileeer...