4 Kasım 2008

herkese teşekkürlerr


içimi rahatlatan yorumlarınız için blog dostlarıma cok ama cok teşekkürler..iyiki varsınız ve iyiki bu blogu açıpda sizi tanıma fırsatı buldum..artık içim çok ama çok rahat..kendimi daha iyi hissediyorum...kilomuda bosverdim ne yapalım manken mi olacagım bu saaten sonra hamile olmadan önceki kiloma dönsem yeter bana:)

tekrardan cok teşekkürler hepinizi öpüyorum inşallah yakından görme fırsatım da olur:-))

sevgiler...

4 yorum:

berfin dedi ki...

ohh be şöle ol işte ne güzel.boşver kiloları falan.sağlık kısmını düşün işin gerisini geç.dediğin gibi manken mi olcaz:)))))bşz hep burdayız canın sıkıldıkça yaz rahatlatırız seni:)
sende bize bol bol haber ver olur mu?
öptüm

Gamzeli dedi ki...

Az kalmış senin ne güzel, allah sağ salim bir çırpıda kurtarsın inşallah..

ozlemhan dedi ki...

Canım üzülme bende 95 kiloyla doğum yaptım.şimdi 50 günlük oldu şu an 85 kiloyum bir aydır gr oynamadı kilomda bende yürüyüşe başladım artık herşeyden önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması Sen şimdiden kilonu kafana takma sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah.

Tuğçe dedi ki...

Minecm kilo artışı bütün anne adaylarının ortak kabusu herhalde...Ben de 26. haftaya girdim şimdiye kadar 10 kilo aldım ki hiç iyi değil, son 3 ayda çok kilo alınabildiği düşünülürse. Yine de bildiğim bir şeyi söyleyeyim, moral vermek için değil gerçekten, tanıdığım bütün hamileler en fazla 1 yıl içinde hamile kalmadan önceki kilolarına döndüler... :)
Sağlıklı olalım da (Hep birlikte -bebişler dahil- ) gerisi hiiç önemli değil!
Öperim!