15 Eylül 2008

26.haftaya başlarken


26. haftaya bugun itibariyle başlamış bulunmaktayım...günlerim güzel geçiyor..ramazanın en güzel yanı hep beraber yenen iftar yemekleridir bence..geçen hafta kayınvalıdemler geldı iftara taa adapazarından kalkıpta geldiler..cumarteside annemleri agırladım..ablam abim yegenim eniştem hep beraber geldiler cok güzeldi güzel yemekler yaptık ablamla..güzel gecti bol bol yedik...dünde evdeydim dinlenerek geçirdim günümü..

canım kızım cok iyi tekmeleyip duruyor habire..öyle güzelki tekmelerini hissetmek..
cumartesi teyzesine de tekme attı güzel kızım..ayaklarım bir ara inmişti fakat şimdi gene başladı şişmeye tatilde bişey yoktu işe başladım başladı gene..bide bu aralar yani aslında bayagıdır varda belirtmedim sanırım..öyle bir acıyla uyanıyorum ki ayagıma kramp giriyor ama nasıl acı anlatamam ölecem sanıyorum ayagım kopuyor sankı yerınden..kontrole gideyim ilk fırsatta söyliycem doktoruma..araştırdıgım kadarıyla zaten olurmus kramplar..bide ellerim uyusuyor uyanınca uyusuk uyusuk ...agırlasmaya basladı sanki karnım artık..nefesım bile daralıyor yani...ama olsun canım yavrum için değer herşeye ne kaldıki zaten..zaman azalıyor ..

başka sıkıntım yok cok şükür..bunlar da hamilelikte olan şeyler araştırdıgım kadarıyla ..tabiki annelik zor olacak böyle şeyler...razıyım ben..

yine bol bol su içmeye devam..zaten öyle alıstıkı vücudum içmeden olmuyor bagımlılık yaptı ama bir yandan iyi..bol su bol süt yaparmıs şimdiden alıştı vücudum iyide oldu aslında..sıcaklarla aram hiç yok yani..havalar azcık sogusa da serinlesek diye bakıyorum..neyse o günlerde geçer ne yapalım yazın tadını cıkarcaz terlesek de bunalsakta...

günler böyle geçiyor bende pek havadisler yok ..bayramdan sonraya kontrolum vardı ama öne alacagım kontrolümü cunku bayram tatili çok uzun bir görüneyim istiyorum doktoruma.kızım nasılmıs keyfi yerindemidir..aklım karnımda:-))kızımda:-)))

şimdilik benden bu kadar.....

2 yorum:

gülücüklerim benim dedi ki...

Canım benim hamilelikte kramplar olabilir, kalsiyum ve magnezyum desteği verebilir doktorun, bol su içmeye devam et, Allah kolaylıklar versin.

ELÇİN dedi ki...

her şeyin yolunda gitmesine sevindim :)

sevgiler